Valitse sivu

Tietoa sivustosta

Seikkailuseuraa.com sivuston tarkoituksena on tarjota tietoa nettideittailusta ja esitellä tarjolla olevia deittisivustoja ja -sovelluksia.

Kaupallinen yhteistyö

Seikkailuseuraa.com sivusto sisältää kaupallista yhteistyötä. Kaupallisesta yhteistyöstä on maininta sivuston jokaisella sivulla.

Linkit

Osa Seikkailuseuraa.com sivuston linkeistä on niin sanottuja affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että klikkaamalla kolmannen osapuolen sivustolle johtavaa linkkiä, liittymällä tällaisen linkin kautta tiettyyn deittipalveluun ja/tai ostamalla liittymisen jälkeen maksullisia lisäpalveluita, käyttäjä tuottaa Seikkailuseuraa.com sivuston ylläpidolle komission. Tämä komissio ei vaikutua millään tavalla käyttäjälle tarjolla oleviin palveluihin tai niiden hintaan. Komissio määräytyy Seikkailuseuraa.com sivuston ja kolmannen osapuolen ennalta laadittuun sopimuksen mukaan.

Vastuuvapauslauseke

Seikkailuseuraa.com sivuston ylläpito ei vastaa sivustolla esitettyjen tietojen oikeellisuudesta. Sivuston ylläpito ei myöskään vastaa virheellisen tiedon aiheuttamista taloudellisista tai muista vahingoista. Sivuston käyttäjän tulee tarkistaa aina kolmannen osapuolen sivustojen käyttöehdot erikseen kyseiseltä sivustolta. Seikkailuseuraa.com sivuston sisältö on tarkoitettu ainoastaan viihdekäyttöön.

Huomautus hinnoista

Seikkailuseuraa.com käyttää alalla vallitsevaa yleistä käytäntöä ilmoittaa palvelujen hintatiedot. ”Liittyminen on ilmaista”, ”Kokeile ilmaiseksi” ja vastaavat ilmaisut viittaavat siihen, että kyseiseen palveluun voi luoda käyttäjätunnuksen luovuttamatta luottokortti tai muita maksutietojaan. Nämä ilmaisut eivät tarkoita, että kyseistä palvelua olisi mahdollista tehokkaasti käyttää ilmaiseksi. Useimmat palvelut vaativat maksullisen täysjäsenyyden toisille käyttäjille viestittelyyn.

Evästeet

Seikkailuseuraa.com sivuston tietosuojakäytäntö löytyy täältä.